Een webshop met idealen

Ik ben Martine de Gelder, moeder van drie zoons die heel hard uit hun kleren groeien! En omdat ik het zonde vind om goede kleding weg te gooien, ben ik in 2016 begonnen met het verkopen van deze gave, tweedehands kinderkleding. Al gauw bleek dat veel mensen mijn idealen deelden. 

Inmiddels is Mijnes Jouwes een goed draaiende webshop die dagelijks pakketjes verstuurt in heel Nederland en België.
Gemiddeld staan er meer dan 2000 artikelen te koop in de shop. En wist je dat we, in de loop der jaren, al meer dan 13.000(!) kledingstukken aan een nieuw leven geholpen hebben?

Duurzaamheid staat bij Mijnes Jouwes hoog in het vaandel. Vrijwel alle bestellingen gaan in hergebruikte doosjes de deur uit en worden bij je thuisbezorgd door de fietskoerier.
En als je in de buurt woont, is ophalen in Rotterdam natuurlijk helemáál een goedkope en duurzame oplossing (kom je wel op de fiets? ;) )

Naast duurzaamheid, is sociale betrokkenheid voor mij een belangrijk punt. Er bestaat inmiddels een goede samenwerking met diverse goede doelen. Zo zorgen we er samen voor dat er geen kleding weggegooid wordt en dat het voor iedereen mogelijk is om de kinderen goed te kleden. Ongeacht een grote of kleine portemonnee.