Een webshop met idealen

Ik ben Martine de Gelder, moeder van drie zoons die heel hard uit hun kleding groeien! En omdat ik het zonde vind om deze stoere kleding weg te gooien, ben ik in 2016 begonnen met het in- en verkopen van tweedehands kinderkleding. Al gauw bleek dat veel mensen mijn idealen delen; Mijnes Jouwes groeit! Steeds meer ouders weten ons te vinden, de ene keer om te shoppen, de andere keer om zelf kleding in te brengen.

Naast duurzaamheid is sociale betrokkenheid een belangrijk punt. Er bestaat inmiddels een goede samenwerking met diverse goede doelen. Zo zorgen we er samen voor dat er geen kleding weggegooid wordt en dat het voor iedereen mogelijk is om de kinderen leuk te kleden.

Mijnes Jouwes is gevestigd in Rotterdam-West, je bent welkom om te komen shoppen. Maar we werken allang niet meer alleen lokaal. Inmiddels gaan de verzendingen door heel Nederland, België en zelfs naar Amerika! Je online geplaatste bestelling kan thuis bezorgd worden, maar als je in de buurt woont, kan je het ook gewoon zelf op komen halen.
Uiteraard worden de pakketjes verpakt in hergebruikte verpakkingsmaterialen en worden ze naar je toe gebracht met de fietskoerier! Duurzaamheid voor alles :)