Duurzame thermoboots met wollen voering - Enfant

Dit zijn de laarzen met luipaardprint! Zool en binnenvoering nog helemaal goed!
De gevoerde laarsjes van Enfant vallen wat klein. Deze zijn maat 25, maar zouden dus ook bij 24 al passen.

Dit zijn de fijnste laarzen voor de winter! Lees de volgende beschrijving maar eens...

EnFant laarzen en thermoboots geven gegarandeerd heerlijk warme voeten! De met wol gevoerde laarzen hebben een dikke stevige zool en zijn waterdicht.

De buitenkant van deze laarzen is gemaakt van het duurzame materiaal Megol. Dit materiaal is geurloos, 100% recycleerbaar en PTFE en PVC vrij.
Vanwege de wollen voering en een membraan van aluminium in de zool blijven voeten ook bij sneeuw en extreem lage temperaturen heerlijk warm in deze laarzen. Ideaal dus ook om mee te nemen op wintersport!

Als de laarzen van binnen nat of vochtig zijn geworden (door regen, sneeuw of transpiratie omdat ze nog net iets te warm zijn voor de temperatuur buiten), is dit geen enkel probleem. Wel is het belangrijk om de laarzen zo snel mogelijk te laten drogen, omdat ze anders kunnen gaan stinken. Stop er bijvoorbeeld een aantal proppen krantenpapier in, deze nemen het vocht snel op. Je kunt de laarzen eventueel ook wassen op een wolwasprogramma (max. 30°C). Ook dan is het belangrijk om de laarzen zo snel mogelijk te laten drogen.

Helaas, dit artikel is niet meer te koop
Maat Mt. 24 - 25
Kleur beige/bruin
Staat Gedragen
Geslacht Unisex
  • Vandaag besteld, overmorgen al in huis
  • Verzenden binnen Nederland voor € 6,45
  • Gratis ophalen in Rotterdam mogelijk