Picture Organic Clothing August Broek Junior

Perfecte wintersportbroek voor kids op de piste. Maat 10.

De Picture August Broek Junior is een stoere ski/snowboardbroek voor de jeugdige wintersporter.

Het cargo model is gemaakt van gerecycled polyester en heeft een membraan van 10K/10K voor goede waterdichtheid/ ademendheid.
De broek is gevoerd en verstelbaar op de heupen.
Door het grow-with me concept kan je door twee stiknaden los te halen de pijpen 3 cm langer maken waardoor de kleine wintersporter nog een jaartje langer van zijn/haar topbroek kan genieten. (dat is bij deze nog niet gedaan, dus nu maat 140 en volgend jaar maat 146!)

Over het merk:

Meer over dit merk
Picture Organic Clothing
Picture Organic Clothing is een duurzaam merk opgericht in 2008 door drie jeugdvrienden uit het Franse Clermont-Ferrand met een passie voor skateboarden en snowboarden. De technische kleding is bijvoorbeeld gemaakt uit minstens 50% gerecycled polyester afkomstig van petflessen, en vrij van schadelijke chemicaliën. De kledingstukken worden zo ontworpen dat ze goed gerecycled kunnen worden. Kledingstukken die terechtkomen bij de after-sales worden niet meteen vervangen, maar zo vaak mogelijk gerepareerd. Als onderdeel van de Fair Wear Foundation wordt gegarandeerd dat werknemers niet worden uitgebuit en een leefbaar loon krijgen.

Helaas, dit artikel is niet meer te koop
Maat Mt. 140 - 146
Kleur zwart
Staat Gedragen
Geslacht Unisex
  • Vandaag besteld, overmorgen al in huis
  • Verzenden binnen Nederland voor € 6,45
  • Gratis ophalen in Rotterdam mogelijk